Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret ederek cemiyet hakkında bilgiler verdi. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin burada yaptığı açıklamada Nevşehir’de yayın yapmakta olan internet haber sitelerini tek çatı altında topladıklarını söyledi.

Sağlamdin, ‘’ Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti olarak yeni kurulan bir cemiyetiz. Amacımız Nevşehir ve ilçelerinde yayın yapmakta olan tüm haber sitelerini tek çatı altında toplamak. Bunu da çok kısa zamanda başardık. Cemiyet olarak yapacağımız tüm çalışmalar ile büyük işler başaracağımıza yürekten inanıyorum’’ diye konuştu.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise KAPİMED Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Ceylan, ‘’ Nevşehir’de internet sitelerini kapsayan ve tek çatı altında toplayan bir cemiyet daha önce bulunmuyordu. Böyle bir iş yapmış olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İnanıyorum ki Nevşehir’de başarılı işlere imza atacaksınız.