Milliyetçi Hareket Partisi Kavak belde başkanlığı tarafından Kur´an-ı Kerimi güzel okuma yarışması düzenlendi. MHP Kavak Belde Başkanı Yavuz Demir ev sahipliğinde Kavak kasabası Düğün Salonunda gerçekleştirilen proğrama,  MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkan Vekili Gökhan Göğdemir, Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Ali Türker,  25.Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NÖGED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın ile çok sayıda ülkücü ve vatandaş katıldı.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması önce Mevlüt Doğanay hocanın okuduğu Sala, Saygı Duruşu İstiklal Marşı ve Fatih Eraslan hoca tarafından Mehmetçiklerimiz için okunan dualarla başladı. Ardından açış konuşmasını MHP Kavak Belde Başkanı Yavuz Demir yaparak tüm konukları selamladı. 

Konuşmanın ardından genç yarışmacıların okuduğu Kur'an-ı Kerim dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. 

Yarışmanın sonunda jüri üyelerinin puanlaması sonrasında Durmuş Emre Şimşek birinci, Hüseyin Doğan ikinci ve Enes Kamil Tozan ise üçüncü oldu. Yarışmanın 1.sine MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, 2.sine MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkan Vekili Gökhan Göğdemir ve Kavak Belde Başkan Yardımcısı Gökhan Yiğt ve 3.sünede 25.Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol ile MHP Kavak Belde Başkanı Yavuz Demir tarafından hediyeleri takdim edildi.
Proğram günün anısına çekilen toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.