Nevşehir'de Ömer Gül isimli bir vatandaşa ait 8 Aylık Dişi Kangal köpeği Nevşehir Merkez ilçeye bağlı Nar kasabası Gavacık mevkiinde kayboldu. Hayvanın çalındığını düşünen ve bulabilmek için her yolu deneyen Gül, son olarak sosyal paylaşım sitesi ’Facebook’ aracılığı ile de arkadaşlarına mesaj göndererek yardım istedi. Köpeğin çeşitli fotoğraflarını da sitede yayınlayan Ömer Gül, köpeğini görenlerin kendisine bilgi vermesi halinde Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsun gidip alacağını ifade etti.

Ömer Gül, "Nar Gavacık mevkiindeki kulübesinden bugün gündüz köpeğimiz kayboldu. Zincirle bağlıydı, kendiliğinden gitmeyeceği için çalındığını düşünüyoruz. Kaliteli safkan köpeklerin çalınması konusunda herkesin duyarlı olmasını istiyoruz" dedi.

Gül , "Köpeği için 15- 20 bin lira verseler dahi satmazdım" diye konuştu. 


Ömer Gül, bulana ödül verileceğini söyledi. 

Köpeği çalınan önce Facebook hesabından arkadaşlarına duyuran sonrada, son çare Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com a başvuran Ömer Gül : "Kopegim gündüz saatlerinde kaybolmuştur. Görenlerin veya yerini bilenlerin haber vermesi rica olunur 0533 9250108 " dedi.