Nevşehir DERSİAD Başkanı Ercan Civelek, Şükür kurbanı olarak kestikleri Koyunun ön kol kemiği mafsalında Arapça “Allah” yazısını görünce şaşkına döndü. 

Nevşehir DERSİAD Başkanı Ercan Civelek, Şükür kurbanı  kesiminde çok ilginç bir olay yaşadı. Nevşehir de DERSİAD Başkanı ve Nevşehir Lassa - Civelek Otomotiv sahibi iş adamı Ercan Civelek, kestiği koyunun ön kol kemiği mafsalında
Allah lafzını gördü. Büyük şaşkınlık yaşayarak gözlerine inanamayan Ercan Civelek durumu hemen Ailesiyle paylaştı. Tam  ‘Allah’ lafzı ile karşılaşan Civelek Ailesi, gözyaşlarına hâkim olamadılar. Civelek bu ilginç ve anlamlı olayın fotoğrafını çekerek, bu anı değerlendirdiler. Tatlı bir heyecana yol açan bu durum karşısında Ercan Civelek ve ailesi gözyaşlarını tutamadı. Allah'ın her an kendilerini görüp gözettiğini ifade eden Ercan Civelek duygularını ifade ederken heyecanını da gizleyemedi. Civelek, Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezimize gördüğu bu harikulade olayı anlatırken duygulanarak şöyle dedi: "Söyleyecek kelime bulamıyorum. Rabbim'e yüzde bir milyon iman ediyorum ve O'nu çok seviyorum" dedi. Ercan Civelek bu kemiğin fotoğrafını çektikten sonra kavanoz içerisinde saklayarak korumaya aldı.

Şükür kurbanı olarak kestikleri Koyunun ön kol kemiği mafsalında harekeside üzerinde 'Allah' yazısı herkesi şaşırttı.

BAKMASINI BİLEN İÇİN HER YERDE O'NUN (c.c.) İMZASI VAR


"Bugüne kadar bu minvalde çok haber ile karşılaştık ama bizzat tanık olmak ayrı bir heyecana neden oldu." diyen Civelek şöyle dedi: "Koyun kemiğinde veya başka bir yerde Rabbimiz (c.c.)'nun ismini görmesek de zaten hamdolsun ona iman ediyoruz. Çünkü çevremizdeki herşey bize O'nu anlatıyor. Önemli olan bunlardan ibret almaktır" dedi.

Civelek, Allah'ın büyüklüğünün göstergesi varlığının alametinin en güzel işareti olarak tamda içerisinde bulunduğumuz üç aylarda yaşadığım bu olay hakikat adına gerçekten çok anlamlı dedi.

Müminin süresi 21 ayet:
Diyanet Vakfi: Hayvanlarda sizin için elbette ibretler vardır. Onların karınlarındakinden (sütlerinden) size içiririz. Onlarda sizin için birçok faydalar daha vardır; etlerinden de yersiniz.