FOX Tv'nin iddialı dizilerinden ‘Kırlangıç Fırtınası’ isimli dizinin gala gecesi, çekimlerin yapıldığı Ürgüp'te yapıldı. Geceye, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve dizi oyuncuları ile Limon Film Yapım Ekibi katıldı. 

Pazartesi akşamları FoxTv'de yayımlanacak "Kırlangıç Fırtınası" dizisinin yapımcılığını Limon Yapım üstleniyor. Dizinin büyük çoğunluğu Ürgüp, Mustafapaşa Gül Konakları, Kayakapı, Mustafa Otel ve Ürgüp'ün tarihi ve doğal güzelliklerini ekrana yansıtıyor.

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen, Ayşenil Şamlıoğlu, Ekin Mert Daymaz gibi Türkiye'nin deneyimli oyuncularının rol aldığı ve İlçemizde çekilen "Kırlangıç Fırtınası" dizisinin ilk bölümü dün Fox Turkiye kanalında izleyiciyle buluştu.

Perissia Hotel'deki gala gecesinde diziyi limon yapım ekibi ve oyuncularla birlikte izleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, dizinin sonunda tüm ekibi tek tek tebrik etti.

Kapadokya'nın doğal ve tarihi güzelliklerini ekrana taşıyan dizi dram yüklü sahneleriyle duygu seli yaşatmayı hedefliyor. Öz abisi tarafından türlü acılara maruz bırakılan Ülfet'in yıllar sonra yaşadıklarının intikamını almak için geri dönüşünü ve çocuğuna kavuşmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.