Kozaklı Belediyesi adına yapılan Sosyal Konutlar, Eğitimciler Sitesi, Seksen evler mahallesindeki bloklar, Yeşil Park 1.etap evleri A-B-C-D blokları ve son olarak 2+1 evler tamamlanmış ve ev sahiplerine teslim edilmiştir.3+1 evler’in inşaatı devam etmektedir.
 
Yeşilpark 2.etap evleri ise 23-25 Eylül 2013 tarihinde ihale edilmiş 25 Ekim 2013 tarihinde sözleşmesi imzalanmıştır. İhale ve Sözleşme ARSA SATIŞI KAR PAYLAŞIMI şeklinde yapılmış, Kozaklı Belediyesi %10, Müteahhit Firma %90 kar şeklinde düzenlenmiştir. Arsa, şahış arsası olup 2012 yılında İmar değişikliği yapılarak Kozaklı Belediyesi ile 2013 yılında 320.000 TL karşılığı anlaşılmıştır.
 
Yüklenici firmanın satması yapması gereken konutlar, belediye tarafından satılmış, yine 6 yıl içerisinde ödemesi istenen tutar bir sene içerisinde konut sahiplerinden talep edilmiş. Yüklenici firmaya 400 gün de ödenmesi gereken tutar ödenmemiştir.
Yaşanan bu sıkıntılı durum Kozaklı Belediyesini, Konut sahiplerini ve Yüklenici firmayı mağdur etmiştir. Yeni dönem de belediyemize kalan bu enkaz sürdürülen yoğun çalışmalar ve girişimler sayesinde ayrıca halkımızın ve Devletimizin desteği ile en uygun çözüme kavuşturulmuştur.