Nevşehir Kapadokya bölgesi bu yıl fuarın partner ili organizasyonluğunda katılan Nevşehir'in standında “ Ürgüp, Kozaklı, Kaymaklı, Avanos, Çat, Ortahisar, Mustafapaşa, Göreme,Uçhisar ve Çat belediyeleri ile tanıtılıyor.

2017 Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Nevşehir'in Kozaklı ilçesi standı da yer aldı. 

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde bulunan kaplıcalar İzmir Travel Fuarı'nda tanıtılıyor.

10 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek olan İzmir Travel Fuarı'nda Kaplıcalar standında Kozaklı’nın temsil edileceğini bildiren KOZTEB Başkanı Cumhur Ünal, Kozaklı'nın termal turizmini daha ileri noktaya taşımak için tanıtım ve fuarlara ağırlık verildiğini söyledi. 


Kozaklı'nın kaplıcasıyla Türkiye’de markalaştığının altını çizen KOZTEB Başkanı Cumhur Ünal, termal turizmin gelişmesi ve rekabet gücünün korunmasının başlıca unsurlarının ulaşım meselesinin ortadan kaldırılması ve tesislerinin günün şartlarına cevap vermesiyle mümkün olduğunu belirtti. Ünal, ilçede ulaşım sıkıntısı olmadığını, tesislerin ise günün şartlarına uygun hale getirildiğini söyledi. Öte yandan Kozaklı Termal Bölgesi Turizm ve Tanıtma Derneği ( KOZTEB) Başkanı Cumhur Ünal Başkan Yardımcısı Abdullah Yülsel ve KOZTEB yönetim kurulu üyesi Yakup Ergin Travel Turkey İzmir Turizm Fuar'ına İzmir'de yaşayan tüm Nevşehirlileri de davet etti.

Kozaklı standını ziyaret edenler arasında Eski Kozaklı Kaymakamlarından İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş'ta yer aldı.