Memur-Sen İl Temsilciliği ile Centone giyim mağazası arasında yapılan anlaşma doğrultusunda memur-sen üyelerine özel indirimler uygulanacak.
Memur-Sen İl Temsilciliğinde imzalanan anlaşmaya Memur-Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ile Centone Nevşehir mağaza müdürü Mustafa Kalaycı imza attılar.
İmza töreninde konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Nevşehir’de Forum Kapadokya AVM içerisinde hizmet veren Centone giyim mağazası ile yapılan anlaşmanın Nevşehir ili genelindeki 5 bini aşkın tüm memur-sen çalışanlarını kapsadığını belirtti.
Anlaşma ile Memur-Sen çalışanlarının özel sezonda % 20 indirim, özel indirimli ve kampanyalı ürünlerde ise % 10 indirimden yararlanabileceğini kaydeden Özdemir, anlaşmanın Memur-Sen ailesine hayırlı olması temennisinde bulundu.  
İmza törenine Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Çiftçi, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Recep Eroğlu, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Hasan Sarıtosun ile sendika üyeleri de katıldılar.