Türkiye’nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen Nevşehir şubesi tarafından Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana tesislerinde düzenlenen “Yetkide istikrar” iftar proğramı gerçekleştirildi. İftar Proğramına Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla OLÇUM, AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem adayı Mustafa AÇIKGÖZ, Ak Parti Milletvekili Adayları Yücel MENEKŞE ,Emre ÇALIŞKAN ve çok sayıda Üyelerin katılımıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

 Nevşehir Memur-Sen ailesi iftarda buluştu.

Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir; “Ramazan Ayı bereket ayıdır. Beraber olma ayıdır. Paylaşmakla bereket daha da artar. Bugün bereketi daha da artırmak için buradayız. Birlikteliğimizi hayırlara vesile olmasını diliyorum. Memur-Sen olarak iftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Özdemir yaptığı konuşmasında; "Memur-Sen özgün, hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmekle beraber ülkemizin birliği, diriliği ve bekası için olan her sosyal projede arkasına sağına soluna bakmadan ortaya atılan ve öncülük eden anlayışıyla sendikacılıkta eski çağı kapatarak yeni çağ açmıştır. 1992 yılında 7 dava insanının kurduğu Eğitim Bir Sen ile başlayan bu erdemliler hareketi 1995 yılında Memur Sen Konfederasyonu olarak teşkilatmış, 2008 yılında konfederasyona bağlı 11 hizmet kolunun tamamında yetki alarak Türkiye’nin en büyük ve en yetkili konfederasyonu olmuştur." dedi.

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla OLÇUM yaptığı açıklamasında; “ YETKİDE İSTİKRAR “ toplantılarımızın Nevşehir Buluşmasını gerçekleştirdik. Yeni Türkiye’ye olan inancımızı, yeniden büyük Türkiye’ye olan ihtiyacımızı Nevşehir Teşkilatımızla paylaştık." dedi.