Düzenlenen İftar Programına MHP Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol'un Eşi Esin Varol, Türk Eğitim Sen Kadın Komisyonu Başkanı Ayşegül Baki, Asena Birim Başkanı Derya Tunç, MHP Kadın Kolları Yönetimi ile il kadın kolları üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşan MHP Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, tüm katılımcılara davete icabetlerinden dolayı teşekkür etti. Gürbüz: "Ellerin semaya açıldığı, milletin umuda sarıldığı Ramazan ayının tüm İslam alemine, ülkemize, milletimize ve devletimize hayırlar getirmesini, bizlerin dirliğine birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'dan niyaz ediyorum" dedi.

''CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI''

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimlerine hazır olduklarını belirten Yıldız Gürbüz şunları söyledi: "24 Haziran yeniden dirilişin ve yükselişin adı olacaktır. Mecliste güçlü bir MHP ve lideri Sayın Devlet Bahçeli, milli bekanın, istikrarlı yönetimin, geleceğin, bin yıllık kardeşliğin, 'Mutlu Kadın Huzurlu Türkiye'nin teminatı olacaktır. Cumhur ittifakı milletin aklı ve son kararıdır" İftar programı karşılıklı samimi bir sohbet ve istişarelerle devam etti.