Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına il merkezinde devam ediyor. Halk ile kuçaklaşıyor. 

MHP Nevşehir Milletvekili adayı Mehmet Varol, çarşı ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla bire bir temas kurarak, 24 Haziran seçiminin önemini anlattı. 

Nevşehirli Esnaflar Varol'u Bağrına Bastı 

MHP 25. Dönem Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Varol, Çarşı ziyaretlerinde Nevşehirli hemşehrileriyle bir araya geldiği vatandaşlardan destek isteyerek, "MHP'nin mecliste güçlü şekilde temsil edilmesi, yeni süreçte de denge ve denetim açısından memleketin yararınadır" dedi.

Esnafların sorunlarını tek tek dinleyen 27. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Mehmet Varol, seçildikleri taktirde esnafın sıkıntısını en yüksek perdeden dile getireceklerini ifade etti. Esnafın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan MHP'li Milletvekili Adayı Varol, esnafları gezerken karşılaştıkları teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirerek esnafa teşekkür ettiler.

Hak Bildigimiz Yolda Halk İle...

MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Varol; "24 Haziran'a kadar merkez, ilçe ve hatta köylerde gündüz sabah saatlerinden gece sahur vaktine kadar, vatandaşlarımızla bir araya gelip önce gönüllerini alıyor, sonra oylarını istiyoruz. Onları yönetmeye talibiz. Nitekim erkenden başladığımız seçim çalışmalarımızdan olumlu neticeler alıyoruz, inşallah bunlar sandığa yansıyacak" dedi.