Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesinin 12 Kasımda yapılan 2.Olağan kongresinde kendi ifadesiyle “bayrak yarışında üyelerimizin isteği ile bayrağı devraldık.” diyerek seçim yarışını göğüsleyen Tayfur URGENÇ ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Nevşehir Eğitim, İş Hayatı, Bürokrasi, Dernekler, STK’lar ve Siyaset dünyasından yapılan ziyaretlerde en dikkat çeken nokta Milliyetçi Hareket Partisinden büyük bir teveccühle ziyaret edildikleridir.

Önce 25.Dönem MHP Milletvekili Mehmet VAROL, Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Cihat KORKMAZ ve yönetim kurulu, MHP İl Başkanı İlhan KAYA ve yönetim kurulu, Haydar ÇİFTÇİ başkanlığında MHP İl encümen üyeleri, MHP Merkez İlçe yönetim kurulu Av. Âdem Murat YAĞCI başkanlığında bir heyetle, İl-İlçe eski Ocak başkanları, MHP Sulusaray belediye eski başkanı Sadi YALBIRDAK ve son olarak da MHP kadın kolları başkanı Yıldız GÜRBÜZ ve yönetim kurulu ziyarette bulundu.

Yapılan tüm ziyaretlerde ortak duygu Milli birlik ve beraberlik, dilde fikirde işte birlik prensibidir. Ayrıca Tayfur URGENÇ tüm kurumlarımızla, Bürokrasi ile STK’larla iletişim ve istişare kanallarının açık tutacağız görüşünü belirtmektedir.  “Biz, Türk milletini gerçekten sevenlerin, birbirlerini de sevmeğe mecbur olduklarını anlatmağa çalışıyoruz. Hepsi bundan ibarettir.” Yönetim kurulu olarak ortak düşüncemiz ve yönetim felsefemiz olacaktır. Fikrini benimsediklerini dile getirmektedirler. Ziyaretler için teşekkür mesajlarını da sosyal medya üzerinden paylaşmaktadır.