TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile Ürgüp ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp ilçesine bağlı Mazı, Ayvalı, Şahinefendi ve Taşkınpaşa köylerine ziyaretlerde bulunarak köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelip onlarla hasbihal edip sorunlarını dinledi. 

Açıkgöz, Ürgüp ilçemize bağlı Mazı, Ayvalı, Şahinefendi ve Taşkınpaşa köylerimizde hemşerilerimizle bir araya gelip, Yediden yetmişe hasbihal edip; AK icraatlarımızı ve hep birlikte yapacaklarımızı konuştuk. "Hep birlikte daha güzel bir ülke için canla başla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışmaya gayret ediyoruz." dedi.

Köy muhtarları ve vatandaşlarla yaptığı istişarelerde sorun ve çözümlere ilişkin önerileri sık sık kalemle not tutan Açıkgöz, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu son durumu anlatarak köylüsüyle çiftçisiyle, sanayicisi esnafı iş adamıyla genci yaşlısıyla topyekün bir olmanın iri olmanın ve hep birlikte güçlü Türkiye olmanın önemine işaret ederek, içeride ve dışarda Türkiye'mizin gelişmesini büyümesini istemeyen terör örgütlerine karşı milletimizle birlikte, milli seferberlik ruhu içerisinde hep birlikte kararlılıkla mücadele edeceğiz. Gün kavga etme günü değil 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkeleri çerçevesinde birlik olma, kardeş olma hep birlikte Türkiye olma günüdür" ifadelerini kullandı.

Ama şu unutulmamalıdır ki,
 ister FETÖ olsun, ister PKK, ister DAEŞ, ister DHKP-C farketmez, hepsinin ensesindeyizHepsinden hesap soruyoruz, sormaya devam edeceğiz. Ve her kim olursa olsun, Allahın izni, milletimizin desteği ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bizi hiç bir terör eylemleri alıkoymayacak. Biz, bugün O yüzden buradayız. Bu millet, haçlı zihniyeti ile nasıl mücadele ettiyse bizler bu dar mevzide bunları rahatlıkla Allah'ın izniyle halledeceğiz. 2023 Hedefleriyle Güçlü Türkiye'yi birlikte inşaa edeceğiz" bundan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

Açıkgöz köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında "Köylerimize değer veriyoruz. Bu topraklar bizler için kıymetli. Köylerimizin alt yapı ve üst yapı sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Son zamanlarda birçok yerde köyden kente göç var. Bu anketlerle gözler önüne seriliyor. Bizim burada ki amacımız kentlerden köylere göçü yakalamak. Şehir merkezinde ne varsa köylerde de onun olmasını istiyor ve bunun için çalışıyoruz"dedi.

Ürgüp'ün Ayvalı Köyünü ziyaret ederek köy sakinleriyle kahvede çay sohbetinde bulunan Milletvekili Açıkgöz yapmış olduğu konuşmasında her fırsatta köylerimizi ziyaret etmeye gayret gösterdiklerini belirtti.

Sizler, Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımız ve bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmıyorsunuz. Her zaman sahip çıkıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Bizde,köyümüze sizlere her zaman sahip çıkmaya ve buranın ihtiyaçlarını, taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz" şeklinde ifade etti.