"24 Haziran Milletvekili genel seçimleri seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK parti Milletvekili adayı Emre Çalışkan her geçen gün seçmeninin kalbini kazanmaya devam ediyor."

Seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretleride gerçekleştiren Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, “Nevşehir'de 24 Haziran’da büyük bir tarih yazacağız” dedi.

Gittiği heryerde büyük bir teveccüh ve coşkuyla karşılanan Emre Çalışkan iftar sonrası Avanos ve Özkonak beldesinde ev ziyaretlerinde ailelerin sorunlarını dinledi, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerle ilgili bilgiler verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan'ın Ev Ziyaretleri Adeta Miting Havasında Geçiyor.

Milletvekili Adayı Çalışkan, bu uygulama ile konuk olduğumuz ev sahipleri ile aile hayatlarından, 24 Haziran'a, Nevşehir ve ülke siyasetine kadar her konuda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde büyük tevecüh gösteren, sohbetleriyle, ikramlarıyla ve yakın ilgileri ile bizi misafir eden hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Başlattığımız bu uygulamaya önümüzdeki günlerde devam ederek Çalınmadık kapı, girilmedik ev kalmayana kadar devam edecek, her bir seçmenimize ulaşacak ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını götürecek, 24 Haziran'ın önemini anlatarak destek ve dualarını isteyerek muhabbetlerine ortak olmaya çalışacağız "dedi.