AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.
Ziyaretinde Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ve Memur-Sen’e bağlı bazı sendikaların şube başkanları tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, sendikanın geçtiğimiz aylarda hizmete giren yeni binasını gezdi.
Yeni sendika binasının Memur-Sen ailesine hayırlı uğurlu olmasını dileyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Nevşehir’deki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettiklerini, sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesine de büyük önem verdiklerini dile getirdi.
Memur-Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir ise; “Öncelikle Sayın Milletvekilimize hoş geldiniz demek isterim. Memur-Sen ailesi olarak kendilerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.  Memur-Sen ailesi olarak 1 Milyona yaklaşan sayımızla ülkemizin sıkıntıya düştüğü her an milli iradenin yanında olmayı sürdürmüş bir sendikayız. Çalışmalarımızı ülkemizin geleceği için, vatanımızın geleceği için yapmanın gayreti içerisindeyiz. Genel merkezimizin ve şubemizin çalışması neticesinde bu binayı sendikamıza kazandırdık. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımız da en iyi şekilde hizmetlerini sürdürecektir. Sayın Vekilimizin bahsettiği gibi 2019 gibi önemli bir seçim var. Bir takım mihraklar ülkemize diz çöktürmeye çalışıyorlar. Biz sendika olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.