AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, cuma namazı çıkışında Nevşehir Lale sanayide vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra Nevşehir Karosercüler ve Marangozcular odasını ziyaret etti.
Vatandaşlarla bire bir görüşerek, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Gizligider, yaptığı açıklamada, AK Parti'nin halkın partisi olduğunu belirtti.
Bunun için sürekli olarak yönetimde yer alan görevlilerle vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Gizligider, bugün Nevşehir sanayi esnafımızla ticaretten siyasete, geçmişten geleceğe konuştuk. "Sorunları olanlar var, önerileri olanlar var. Bizlerde milletimizin hizmetkarları olarak vatandaşlarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını ve önerilerini dinliyoruz. Bilindiği üzere meclis tatile girdi. AK Partili vekiller olarak bu arada Türkiye çapında sahalarda olacağız, vatandaşlarımızla buluşacağız."dedi.
Milletvekili Gizligider'in vatandaşlarla buluşmasında kendisine AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün eşlik etti.