Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasından Nevşehirspor'a FEDA sezonunda tam destek...

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Başkan Vekili Çetin Ulukuş, As Başkanlar Esat Özaltın, Ahmet Ertaş ve Sağlık Hizmetlerinden Sorumlu Orkun Vergiveren Nevşehir Serbest  Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan, Nevşehirspor'a yeni sezonda başarı dileklerinde bulunarak 50 Adet kombine bilet alarak 5 Bin TL maddi destekte bulundular.


Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleride destekleri için Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ve Yönetim Kuruluna şehrimiz Nevşehir adına teşekkür etti.

Arslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Nevşehirspor’umuz kentimizin en önemli markalarından birisi. Yıllarca profesyonel liglerde, Nevşehir’imizi, Kapadokya bölgemizi en iyi şekilde temsil etmiş takımımızın son geldiği durum itibariyle bal liginde olması hasebiyle büyük bir üzüntü içindeyiz. Geçmişte yaşadığımız şampiyonlukların sevincini bu yıl da bir üst lige çıkarak yaşamak istiyoruz. Bu çerçevede Nevşehirli muhasebeciler olarak, kentimizin ortak değeri Nevşehirspor için elimizden geleni yapmaya hazırız. İnanıyoruz ve şundan eminiz ki, bu zor günler de atlatılacak ve bir gün yine Nevşehirspor, ilimizde Profosyonel Lig takımlarını ağırlayacaktır.” dedi.