İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan eski Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN, 1.Derece Kadrolu Bağcılar Kaymakamlığına atandı. Eldivan daha önce Hacıbektaş ve Avanos Kaymakamlıklığı ile bir sürede Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini de vekaleten yürütmüştü.
Eldivan'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN;
 
1972 yılında Kayseri de doğdu. Ortaöğrenimini İncesu Lisesinde, Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.
 
05.01.1999 da Çorum Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. Sırasıyla Mecitözü, Gülnar, Kıbrıscık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Dokuz ay süreli mesleki ve lisan eğitimini İngilterenin Nottingham şehrinde Nottingham Üniversitesinde tamamlayan Kaymakam ELDİVAN, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde "6-7 Eylül Olayları Işığında Türkiye’nin Azınlık Politikası ve Yansımaları" konusunda da yüksek lisans çalışması yapmıştır.
 
Kemaliye, Doğanşehir, Hacıbektaş ve Havran Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam ELDİVAN 29.08.2012 tarihinde Avanos Kaymakamı olarak göreve başlamıştı. Ayrıca 04.03.2016 tarihli bakanlık onayı ile de Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Vekaleten atanmıştı.1 Aralık 2016 Tarihli ve 29905 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı’nın: 2016/861 Karar Sayılı kararnamesi ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atandı.Eldivan son olarak İçişleri Bakanlığı kararı ile
 1.Derece Kadrolu İstanbul Bağcılar Kaymakamlığına atandı.