Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile  Diriliş Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde vatandaşlarla kucaklaştı.
Nevşehir’in  20 Temmuz 1954 tarihinde Bakanlar Kurulu kararıyla il haline getirilmesinin 63. Yıldönümü nedeniyle  Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler başladı. Bu kapsamda ilk olarak ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan Diriliş Meydanında halkla bir araya gelerek sevilen eserlerini seslendirdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Ülkü Ocakları Nevşehir İl  Başkanı Cihat Burak Korkmaz, belediye başkanları, daire müdürleri ve binlerce vatandaşın katıldığı konserde ilk olarak ‘ Ölürüm Türkiyem’ şarkısını seslendiren sanatçı Mustafa Yıldızdoğan,  birlik ve beraberlik mesajları verdi. 
Nevşehir’de olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını söyleyen Yıldızdoğan, bugün ziyaret ettiği dünyanın en büyük yeraltı şehrine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Söz konusu alanın İtalya, Almanya, Fransa veya ABD’de bulunması halinde buraları binlerce turistin ziyaret edeceğini belirten Yıldızdoğan, halen temizleme çalışmaları devam eden dünyanın en büyük yeraltı kentinin de binlerce insan tarafından ziyaret edilmesi arzusu içerisinde olduğunu aktardı.
Bu vatan uğrunda şehit olanların ‘Bu bayrak inmesin, ezan dinmesin milletimiz yok olmasın’ düşüncesi içerisinde olduklarını vurgulayan Yıldızdoğan ‘ Allah’ın izniyle minarelerden ezanlarımız susmayacak, bayrağımız gönderden inmeyecek ve bu aziz millet ilelebet yaşayacaktır. Bayrağımız bu vatan üzerinde  dalgalandıkça, ezanlar ruhumuzu ve gönlümüzü okşayacaktır. Sizlerle birlikte olmak çok güzel ama en önemlisi  al bayrağımız altında Türkiye’de olmak bizlere onur ve gurur veriyor.” Dedi. 
Yeni albümünden de şarkılar seslendiren sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, Türkiye’nin her geçen gün biraz daha iyiye doğru gideceğine inandığını belirterek “  Bizi ayırmak, bölmek için büyük bir çaba gösteriyorlar. Ama biz bu oyunlara asla gelmeyeceğiz. Farklı partilerde farklı fikirlerimiz olabilir, ama umutlarımız ve hayallerimiz gerçekte bir, biz asla ayrılmayacağız. Türk Milleti olarak her zaman dimdik ayakta olacağız. Türk Milleti olarak 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşarak bir mucizeyi gerçekleştireceğiz inşallah. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.
Konser bitiminde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, sanatçı Yıldızdoğan’a teşekkür ederek çiçek sundu ve  Avanos el sanatları ürünü  çanak tabak hediye etti. Ünver daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve  Ülkü Ocakları Nevşehir İl  Başkanı Cihat Burak Korkmaz ‘ı sahneye davet ederek birlik ve beraberlik gösterisinde bulundu. 
Bu arada Yıldızdoğan, hayranlarının fotoğraf isteğini kırmadı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.