Nevşehir Belediyesi tarafından Üniversitede eğitim-öğretim gören ve bahar dönemi ara sınavına girecek öğrenciler için çorba dağıtımı yapıldı. Belediye görevlileri tarafından 15 gün boyunca gerçekleştirilecek çorba ikramının ilk gününde öğrenciler başta olmak üzere hocalar ve personel büyük ilgi gösterdi.

Rektör Bağlı’dan Başkan Ünver’e Teşekkürler

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e sınava girecek öğrenciler için başlattığı çorba ikramından dolayı teşekkür etti.

Bağlı, “Her daim üniversitemizin ve özellikle öğrencilerimizin yanında oldukları için Sayın Belediye Başkanımız Hasan Ünver’e bir kez daha teşekkür ediyorum. Sınav haftası olması münasebetiyle öğrencilerimizin moral ve motivasyona ihtiyaçları var. Sınav öncesi ikram edilen ve gönülleri ısıtan sıcak çorba, bazı sınava yetişmek için sabah kahvaltı dahi yapamayan öğrencilerimiz başta olmak üzere diğer öğrencilerimizin sınavlarında ki performanslarına da büyük katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle sınava girecek öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.