Nevşehir 2000 Evler mahallesinde bulunan ve günde yüzlerce aracın geçtiği yolda oluşan çukurlar sürücüleri isyan ettiriyor. Yolların köstebek yuvasından farksız olduğunu belirten sürücüler, yolun düzeltilmesini istedi ve yetkilileri göreve davet etti. Nevşehir'de sıcak asfalt çalışmalarıyla güzelleşen yollarımıza maalesef bu yolun mevcut halinin Nevşehir'e yakışmadığını belirten sürücüler, 'Yolda çukurlar adeta bir hendek gibi. Bu çukurlar uzun zamandır düzeltilmedi.

Çukurların kapatılmaması ve bozulan yolun düzeltilmemesi nedeniyle sorunlar yaşıyoruz.

Araçlarımız maddi zarara uğruyor. Yolların düzeltilmesini istiyoruz. Kısa zamanda çukurların kapatılmasını talep ediyoruz' dediler.

Bu görüntü hiç yakışmadı​
Konuya ilişkin şikayetlerini www.fibhaber.com watsapp ihbar hattına gönderen bir okuyucumuz; Merhaba şu fotoğrafımı koymanızı istiyorum. İşte burası Nevşehir merkez 2000 Evler Mahallesinde, Nevşehir Devlet hastanesine giden yolun şuanki hali.... Yolu kazdılar ve sonrasında kapatmadilar ve arabalar diger şeritten geçiyorlar mecburen kaza olasılığı yüksek. Lütfen kazdikları yeri kapatsınlar böyle ihmallik yok.

Rogar kapağı için başka bir kurum tarafından bozulan bu yol, Nevşehir Belediyesinin duyarlılığı sonrası yeniden yapıldı.
Hassasiyetleri için Nevşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz.
Daha Önce Böyleydi...

Şimdi böyle oldu...