Nevşehir'de Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel ziyaretlerde, ilimizde uzun yıllar esnaflık yapan ve vergisini aksatmadan ödeyen esnaflara plaket verildi.

Nevşehir Defterdarı Orhan Taş, “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödemek alışkanlığının artırılması amacıyla 1990 yılından bu yana her yıl şubat ayının son haftasında ‘Vergi Haftası’ kapsamında etkinlikler yapılmaktadır" dedi.

Etkinler kapsamında Nevşehir Defterdarı Orhan Taş, beraberinde daire müdürleriyle birlikte 29. Vergi Haftası dolayısıyla ilimizde 40 yıllık esnaflığını dolduran ve vergisini aksatmadan ödeyen Tahmis caddesi esnaflarından Göncü Ticaret işletme sahibi Salih Göncü'yü iş yerinde ziyaret ederek plaket takdim etti. Ziyaret sırasında Defterdar Taş, amaçlarının vergi bilinci oluşturmak olduğunu vurguladı.  

Nevşehir'in vergisine sadık bir il olduğunun altını çizen Defterdar Orhan Taş, Tüm bu bilinçte olan Nevşehir esnaflarına teşekkür etti.