Nevşehir'de son 24 saatte meydana gelen asayiş olaylarını siz okuyucularımız için derledik.​

Nevşehir'de Bugün Neler Yaşandı?  Nevşehir'de son 24 saatte meydana gelen asayiş olaylarını siz okuyucularımız için derledik.

Nevşehir'de Trafik Kazası: 4 Yaralı
Nevşehir'de kontrolden çıkan 80 GB 398 plakalı otomobil, elektrik direğine çarptı. İlk belirlemelere göre 4 kişinin yaralandığı kazada otomobilde maddi hasar meydana gelirken 1 beton elektrik direği de yıkıldı.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir merkez 15 Temmuz mahallesi Zübeyde hanım caddesi üzerinde meydana gelen kazada, iddialara göre karşıdan karşıya geçmekte olan bir yaya çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yapması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği belirtildi. Kazayı görenler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri, hızla olay yerine geldi. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan 4 kişiyi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Nevşehir Devlet hastanesine kaldırdı. Bu sırada olay yerine gelen trafik ekipleri yolda güvenlik önlemi aldı. Kısa Bir süreliğine trafiğe kapanan yol, kaza yapan otomobilin çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırılması sonrası tekrar açıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yine Motorsiklet Kazası : 3 Yaralı
Gün içinde iki farklı yerde meydana gelen motorsiklet kazasında 3 kişi yaralandı. Günün ilk kazası Nevşehir Çat kavşağında meydana geldi. Seyir halindeki otomobil Çat kavşağına geldiğinde üzerinde iki kişinin bulunduğu motorsiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile motorsikletin devrilmesi ile yola savrulan 2 kişi yaralandı. Yaralılar Olay yerine gelen sağlık ekipleri motorsiklet sürücüsüne yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Polis kazaya ilikin soruşturma başlattı.

İkinci kaza ise, Nevşehir'in Uçhisar kasabasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bu akşam Saat 21.00 sularında, 27 YY 380 plakalı otomobil otomobil sürücüsü aynı yolda seyir halindeki 50 UB 538 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü çarpmanın şiddetiyle yola savruldu. Kazayı görenler 112 ve polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri motorsiklet sürücüsüne yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Yaralı motorsiklet sürücüsünün bir balon firmasında çalıştığı ve kazanın gece nöbeti için iş yerine giderken meydana geldiği belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nevşehir'de 1 Kişi Bıçaklandı ​

Bugün öğle saatlerinde meydana gelen bıçaklama olayında, Nevşehir Ticaret Meslek Lisesi karşısında A.Y isimli şahıs tanımadığı iki kişi tarafından kalçasından bıçaklandı. Bıçaklama olayına karışan şahıslar daha sonra olay mahallinden kaçtılar. Kalçasından yaralanan A.Y isimli kişi Ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Olayın faillerinin belirlenmesi için Polis MOBESE görüntülerini inceliyor.

Yayaya çarpıp kaçtı!
Nevşehir'de karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı şahsa çarpan otomobil sürücüsü kaza yerinden kaçtı. Nevşehir merkez Kapucubaşı Mahallesinde bir otomobil yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye çarptı. Olayda 1 kişi yaralandı. Otomobilin sürücüsü ise kayıplara karıştı.