Nevşehir'de yapımı devam eden sıcak asfalt yol yapım çalışmaları kazalara davetiye çıkarıyor. Nitekim en son bu akşam yapım aşamasındaki Niğde yolunda maddi hasarlı bir kaza da yaşandı.

Nevşehir'in asfaltlama çalışması başlayan Niğde yolu Halk Eğitim merkezi SGK kavşağında trafik kazası meydana geldi. Yol yapım çalışması nedeniyle tek şeride indirilen Niğde yolu Halk Eğitim Merkezi kavşağında ki yolda meydana gelen kazada iki aracın çarpışması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana geldi.Kazada her iki araçta maddi hasar meydana gelirken neyseki ölen yada yaralanan olmadı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Nevşehir'e Bir Giren Pişman Bir de Çıkan...

Özellikle Yapımı devam eden ve henüz tamamlanmayan Avanos Yolu ile Ürgüp Yolundan sonra, en son Niğde Yolu üzerinde başlayan yol yapım çalışmaları sürücüleri ve vatandaşları tedirgin ediyor.

Tepkili vatandaşlarımız eğer gerekli tedbirler alınmassa “Bu yollarda kazaların yaşanması kaçınılmaz” şeklinde konuştular.

İşte vatandaşlarımız tepkilerini şu şekilde dile getiriyorlar.

-Plansız ve proğramsız çalışılıyor
-Işıklandırma ya yok ya yetersiz
-Yeterli güvenlik ve uyarı levhaları yok
-Denetim yok
-Ve en önemlisi belkide Nevşehir'de devam eden sıcak asfalt çalışmaları nedeniyle şehre giriş çıkış adeta imkansız denecek boyutta sırf bu sebeplede kent merkezinde ve çarşıda trafik felç durumda. Ve anlayamadığımız bir konuda şuki, biran önce bitirilmesi gereken bu yollarda çalışmalar Saat: 17.00 dediğinde sona eriyor. Vardiya sistemi niye yok yazık değil mi millete her türlü zarara uğratılıyor. 24 saat çalış bir an önce bitir kardeşim...

Bu yollarda seyir halindeki tüm sürücülerimizi daha dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz.