Nevşehir İli Koordinasyon Kurulu 4. Dönem Toplantısı ve Devlet Su İşleri (DSİ)’nin Nevşehir Su Yönetimi Koordinasyon Toplantısı Vali İlhami Aktaş’ın başkanlığında gerçekleşti.
Toplantıya Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürü, Karayolları 6. Bölge MüdürüVali Yardımcısı Ahmet Soley, kaymakamlar, İller Bankası 9. Bölge Müdürlüğünden Şinasi Uzun, Kara Yolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok, DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal,  Vakıflar Bölge Müdür Vekili Taha Demirci, Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, Konya Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürü M. Tuğrul Şahin, ilçe ve belde belediye başkanları ile daire müdürleri katıldı.
Vali İlhami Aktaş, “2017 Yılı Yatırım Programlarının uygulanmasına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararının 21. Maddesi, İl Koordinasyon Kurullarının yılda 4 kez yapılmasını öngörmektedir. Bildiğiniz gibi 2017 Yılı 3. Dönem Toplantısı, 12 Temmuz tarihinde yapılmıştı. Bugün ise, 4. Dönem Toplantısını icra etmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.
Vali Aktaş; “Yatırımlarımızın temel amacı, vatandaşlarımızın refah ve mutluluğunu artırmaktır. Bu açıdan yatırımcı kuruluşlarımızın 2017 yılı programları gereği, yıl içinde bitirmeleri gereken projelerini, elbirliği ile dayanışma içerisinde mutlaka sene sonuna kadar tamamlamalarını ve 2018 yılına sarkıtmamalarını temenni ediyorum” dedi.
Bu toplantıda;“2017 Yılı 3. Dönem Değerlendirilmesi”, “Yatırımcı Kurumların Bilgi Sunumları” ve “İzleme ve Koordinasyon Çalışmaları” konuları görüşüldü ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün İlimizde devam eden yol yapım çalışmalarının bir an önce tamamlanarak, hizmete kazandırılması temennisinde bulunuldu.
Toplantı yatırımcı kuruluşların sunumlarının ardından sona erdi.