Nevşehir'de İmam Hatip Okulları Platformunun, yılın son koordinasyon toplantısı, AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi, Eczacı. Mustafa Açıkgöz'ün katılımıyla yapıldı.  

Yılın son toplantısına Milletvekili Açıkgöz ile birlikte, Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir genelinde bulunan İmam Hatip Okulları Müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Nevşehir'de bulunan imam hatip okullarının genel durumları ve başarıları değerlendirildi. Ayrıca imam hatip okullarında yapılacak faaliyetler ile imam hatip okullarının karşılaştıkları sorunlar ele alındı. 


Nevşehir İmam Hatip Okulları Platformu 2017 yılı son toplantısında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sn Mustafa AÇIKGÖZ;  “2017 yılı siyasetin, STK’ların ve kamunun işbirliği ve istişareleri sonucunda birlik ve beraberlik içinde çok güzel işlerin yapıldığı bir yıl olduğunu özellikle vurgulamak istiyorum. Özellikle Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gibi daha birçok proje hayata geçirildi. İmam Hatip Okulları Platformu olarak 2017’nin son toplantısını birlikte gerçekleştirdiğimiz gönlü yüce vakıf insanlarımızla 2018 için daha büyük projeler adına çalışıyoruz. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye yolunda çalışıyoruz, çalışacağız. Biriz, beraberiz, birlikte Nevşehir’iz.” dedi.