Nevşehir'in Çardak-Uçhisar güzergahı Ceza evi yolu üzerinde yapılan Caminin inşaatı maddi imkânsızlıklar nedeniyle yarım kaldı. Nevşehir Cezaevi Tevhid Cami İnşaatının tamamlanması İçin hayırseverlerimizden destek bekliyor.

Vatandaşlar caminin tamamlanabilmesi için Nevşehirli hayırsever vatandaşlardan destek bekliyor.

Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu nizamiye girişinin hemen yanında bulunan alanda Kaba inşaatı tamamlanan 200 kişilik “Tevhid Camii” inşaatı ekonomik sıkıntılar nedeniyle ağır şekilde devam ediyor.


200 kişi kapasiteli, tek kubbeli ve iki kat olarak planlanan ayrıca alt katı imam lojmanı olarak kullanılacak olan Cami İnşaatının tamamlanması İçin hayırseverlerimiz den destek bekliyor. Kurum personelinin ve ziyaret için Kuruma gelen mahkum yakınlarının vakit namazlarını rahatlıkla kılabileceği Tevhid Camii halkımıza  da açık olacaktır.
 
Kuran-ı Kerimde   “Allah'ın (C.C.)  mescitlerini ancak Allah'a ve ahiret gününe inanan ve namaz kılan, zekat veren ve Allah'tan  başkasından korkmayan kimseler imar eder.” buyurulmaktadır.
 
 Tevhid Cami'nin yapımının bir an önce tamamlanabilmesi için Cami Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Halit Ziya Kundak, FİB Haber Merkezimizi ziyaret ederek kabası tamamlanan Camiimizin geri kalanının yapılması için yaklaşık 300 Liraya ihtiyaç olduğunu bu konuda Nevşehirli hayırseverlerimizden destek bekliyoruz dedi. Dernek Başkanı Kundak, Camimizi tamamlayan kişinin istenirse ismininde verilebileceğininde altını çizdi.

Tevhid Camisinin yapımına katkıda bulunmak isteyen hayır sever  vatandaşlarımız Makbuz karşılığı Ziraat Bankası Nevşehir Şubesi: TR30 0001 0000 2868 0553 32 5001 İBAN numaralı hesaba bağış  yapabilir ve 505 666 13 01 nolu telefonla Cami Yaşatma ve Koruma Derneği  Başkanı  H. Ziya KUNDAK  ile irtibata geçebilirler.