Sıcak asfalt yol yapım çalışmaları devam eden Nevşehir'de, kaza haberleri Peş Peşe Geliyor ...

Sadece bugün Saat 12:00 itibariyle şimdiye kadar Nevşehir'de üç ayrı kaza meydana geldi. Son kaza haberi yine yol yapım çalışması nedeniyle tek şeritten gidiş- geliş olarak trafik akışının sağlandığı Nevşehir-Kaymaklı yolundan geldi.


Nevşehir Kaymaklı yolunda meydana gelen kazada iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kavşak yol çalışması nedeniyle 15 gündür tek şeritten gidiş- geliş olarak trafik akışının sağlandığı Nevşehir Kaymaklı yolu 16. km de meydana gelen kazada Tali yoldan çıkan Passat marka otomobil Kaymaklı'dan Nevşehir yönüne gitmekte olan 01 plakalı otomobile çarpıştı. Yaşanan kazada 01 plakalı otomobil sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Sizce bir yanlışlık yok mu?

15 gundur bitmeyen kavsak calışmasi var burda diyen tepkili vatandaşlar Geçen hafta yine aynı yerde tır kazası yaşandığını belirterek biran önce çalışmaların tamamlanmasını istediler.

Nevşehir Ürgüp, Derinkuyu ve Avanos arası, Şehir merkezi ve Çevre yolu arasındaki yol çalışmaları ölüme davetiye çıkarıyor. Devam eden yol yapım çalışması ilimiz ve bölgenin kalkınması için sevindirici. Ancak, gerekli trafik uyarı levhalarının bulunmaması ve çalışmanın sürdüğü alanda ışıklı uyarıcı levhaların olmaması her an bir ölümlü kazaya sebep olabilir. Ayrıca hala hafta sonları ve saat: 17.00'den sonra çalışmanın olmayışı tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar artık biran önce bu çalışmaların tamamlanmasını istiyor.