1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle il genelinde hizmet veren tüm muhasebeciler, önceki gün düzenlenen yemekli gecede biraraya geldi.

Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler, 1 Mart Muhasebe Günü münasebetiyle düzenlenen yemekte bir araya geldiler.  Nevşehir'de faaliyet gösteren muhasebeciler, düzenlenen yemekte bir araya gelerek, her yıl bu geleneği sürdürmek istediklerini ifade ettiler.

1990 yılından bu yana düzenli olarak 1 Mart tarihinde kutlanan muhasebeciler günü nedeni ile Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası tarafından Kapadokya Lodge Hotel Salonu'nda yemek verildi.

Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen
 geceye Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, SGK İl Müdürü Erdin Polat, Gümrük Ticaret Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü, KOSGEB Nevşehir İl Müdürü Necati Günaydın, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal Uygun, NTSO Başkan Yardımcısı Miktad Şahin, Habil Uluer,  CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Vergi Dairesi çalışanları ve Nevşehir'de görev yapan muhasebeciler ile mali müşavirlerin katılımıyla gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını Nevşehir Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan yaptı.

Arslan; "Muhasebeciler Gününü kutlayarak, meslektaşlarına teşekkür etti."

Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan, gecede meslektaşlarına hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında
 1 Mart’ta kutlanan muhasebeciler günü nedeni ile birlik ve beraberliklerinin pekişmesi acısından böyle bir organizasyon yaptıklarını kaydetti. 

Yemeğe muhasebecilerin dışında Defterdarlık ve vergi dairesi çalışanlarının da katıldığını belirten Arslan, “1990 yılından bu yana kutlanan muhasebeciler gününü Nevşehir'de her yıl çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz. Biz Muhasebe, Defterdarlık ve esnaflar olarak sürekli iç içeyiz. Her sivil toplum kuruluşu gibi bizim de birtakım sıkıntılarımız var elbette. Ama biz bizim olan bu günde sıkıntıları bir kenara bırakıp, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için bir araya geldik” dedi.

Bu yıl düzenlenen Muhasebeciler Günü’nde çeşitli etkinliklerle muhasebecilerin hatırlandığını kaydeden Arslan, bundan sonraki yıllarda Muhasebeciler Günü’nü daha çok etkinliklerle geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. 
 


Mesleğe yeni başlayan ve yıllarını bu mesleğe adayarak 30.Yılını dolduran muhasebecilere belge ve şiltlerinin takdim edildiği gecede sahne alan müzisyenler, konuklara keyifli bir akşam yaşattı.

Proğram sonunda Nevşehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan, Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek kendilerine günün anısına plaket ve bir buket çiçek takdim etti.

Meseleğe adanmış hayatlar temalı plaket töreninde Nevşehir'de 30. Yılını Dolduran Üyeler:
Mehmet Şahin Er
Yaşar Bahçeli
Nuri Yücekul
Hasan Poyraz
Hüseyin Değirmenci
Muharrem Çavdar
Nuri Aktaş
Nusret Narin
Ünal Güneş
Ramazan Danacı

Yeni Ruhsat Alan Üyelerimiz;
Burcu Mıhçı
Haydar Cem Ünalan
Gökhan Çevik
Mehmet Durmuş
Şahin Akkuş
Müjgan Yağmuroğlu

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nca düzenlenen  '1 Mart Muhasebciler Günü' Özel proğramını 03.03.2017 sabah saat 12.00-20.00'da yayınlanan fibhaber.tv  ana haber bülteninden sonra izleyebilirsiniz.