Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyelerini İŞKUR ve SGK teşvikleri hakkında bilgilendirdi. Nevşehir Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ev sahipliğinde Oda binasında düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Nevşehir Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata , Nevşehir SGK İl Müdürü Erdin Polat muhasebeciler katıldı.

Nevşehir Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve Nevşehir SGK İl Müdürü Erdin Polat tarafından yapılan açıklamalarla katılımcılar bilgilendirildi.

Nevşehir Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan, İstihdam teşvikleri konulu seminere katılımlarından dolayı SGK il müdürü ve İŞ-KUR il müdürüne ve meslektaşlarına teşekkür etti.
Başkan Arslan, “Nevşehir S.G.K Ve İŞ-KUR İl müdürlükleriyle ortaklaşa düzenlediğimiz 7103 sayılı istihdam teşvikleri konulu seminerimize katkılarından dolayı SGK İl Müdürümüz Sayın Erdin Polat, ve İŞ-KUR İl Müdürümüz Sayın Arif Sıddık Barata ve ekibine katılımlarıyla mesleğine ne kadar çok önem verdiklerini ispatlayan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.