Nevşehir'de gündüz saatlerinde yanan sokak lambalarının sebebi belli oldu. 

MEDAŞ Nevşehir 2. Bölge Müdürlüğü işletme Müdürü Sefa Teryaki yapmış olduğu açıklamasında;" Gece ve Gündüz yapılan aralıksız çalışmalarla Nevşehir halkımıza en güzel hizmeti sunabilmenin gayreti içerisindeyiz. Bu manada MEDAŞ, ilimizde iki ayrı ekiple elektrik hatlarında bakım ve onarım çalışması başlattı. Arızalı sokak lambalarının tamir ve bakımını yapan MEDAŞ ekipleri,Nevşehir genelinde Mahallelerde bazı sokak lambalarını da yeniliyor." dedi.


MEDAŞ olarak ilimiz Nevşehir'de Arıza, Onarım ve Bakımları, vardiya gözetmeden çalışmaların sürdürdüklerini belirten Teryaki, şunları söyledi: "Ekiplerimiz gece gündüz demeden Nevşehir genelinde en iyi hizmeti vermek için çalışıyor. Aydınlatma konusunda da ilimizde girilmedik cadde ve sokak bırakmayacağız. Şuan Fatih Sultan Mehmet ( Afat Evler) mahallemizde çalışmaların sonuna yaklaştık, sırasıyla diğer mahallelerimizde de aynı çalışmayı yapacağız." dedi.

MEDAŞ Nevşehir 2. Bölge Müdürlüğü işletme Müdürü Sefa Teryaki," Hala hazırda Nevşehir merkez 2000 Evler , Fatih Sultan Mehmet, 350 Evler ,TOKİ bölgesi, Güzelyurt mahallesinde bulunan ve çeşitli sebeplerle kırılmış yada hasar gören sokak lambaları yenilenerek bakımları yapılmaktadır. Bu bağmada kontrolleri sebebiyle belli aralıklarla gündüz saatlerinde sokak lambaları yakılarak denetimleri yapılıyor" dedi.