Nevşehir'de geçtiğimiz gün 8 otomobilin çarpıştığı zincirleme trafik kazasının meydana geldiği aynı yolda bugün yeni bir kaza daha meydana geldi.

Yine aynı yol yine kaza...
50 BJ 101 plakalı otomobil, Zübeyde hanım caddesi üzerinde seyir halinde iken iddiaya göre başka bir otomobilin sıkıştırması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüj üzerine çıktı.


Edinilen bilgilere göre kaza bu akşam saat:18.00 sularında Nevşehir Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi. 2000 Evler mahallesinden Nevşehir çarşı merkezi istikametine gitmekte olan 50 BJ 101 plakalı otomobil, aynı yönden gelen ve sürücüsü belirlenemeyen başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıktı. Yürekleri ağızlara getiren kazada orta refüje çıkan otomobil sürücüsü kazadan yara almadan kurtulurken diğer otomobil sürücüsü ise olay yerinden uzaklaştı.

Kaza sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan Sürücü daha sonra yol ortasında kaldığı refüjden çıkarak yoluna devam etti.