Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşçen Ercoşman, defterdarlığa bağlı birim müdürleri ve çalışanları 28.Vergi haftası dolasıyla Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Yeni Nevşehir Belediye binasının hemen yanında yeni ve kendisine ait binasına taşınan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasında Başkan Şerafettin Arslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Nevşehir İl Defterdarı Hatice İşçen Ercoşman, Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ziyaretinde 28.sini kutladığımız vergi haftası nedeniyle maliye bakanlığı ve bağlı bulunduğu birimleri verginin kalkınma ve ekonominin büyümesindeki rolünün tüm kesimlerin benimsiltilmesi ve vergi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kazandırması amacıyla geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen vergi haftası kutlamaları kapmasında Nevşehir serbest muhasebeciler mali müşaviler odasını ziyaretini gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Vergi Haftasının toplumda vergi bilincinin artırılması açısından son derece önemli olduğunu hatırlatan Nevşehir Defeterdarı Ercoşman, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin’de vergi haftası etkinlikleri kapsamında önemli bir rolleri olduğunu ve Mali Müşavirlerin Devlet ve Mükellef arasında bir köprü görevi üstlendiklerini kaydederek , "Vergi bilincinin artırılması, verginin tam olarak tahsil edilmesi Maliye ve Meslek mensuplarının özverili çalışmaları sayesinde oluyor dedi.

Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Arslan ise;  28.Vergi haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aslan, Oda olarak kendilerini Maliye teşkilatının bir parçası olarak gördüklerini, Vergi tarh, tahakkuk ve tahsili aşamalarında önemli bir rol üstlendiklerinin farkındayız. Meslektaşlarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulmasında sizin önemli desteklerinizi görüyoruz. Meslek mensuplarımıza gösterdiğiniz sıcak ilgiye teşekkür ediyoruz. Bu samimi ve sıcak ortamda çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızla, Nevşehir defterdarımız Hatice İşçen Ercoşman’ın şahsında, tüm Maliye teşkilatının vergi haftasını kutluyor, vergi haftası etkinlikleri kapsamında üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Defterdar Ercoşman, Nevşehir SMMMO Başkanı Arslan'a Vergi Dairesi’nin kokartını da takarak çiçek takdim etti.