Türkiye'nin Afrin'e yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekâtı tüm hızıyla sürerken, 14 Şubat sevgililer gününde de çok sayıda vatandaş Mehmetçik Vakfı'na bağış yapıyor. Öyleki Mehmetçik Vakfının internet sitesi bu yoğunluktan dolayı kilitlendi. Nevşehir'den de Mehmetçik Vakfına çok sayıda destek için SMS yağdı.

İSTEYENLER 2582'YE MESAJ ATABİLİR...!

Mehmetçik Vakfı tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Şehit ve gazi Mehmetçik ailelerine destek, çocuklarının geleceğine umut olmak için “Mehmetçik” yazıp 2582’ye SMS atarak 10 TL bağışta bulunabilirsiniz. http://www.mehmetcik.org.tr 'den nakit olarak ve banka şubelerinden yapacağınız bağışlarla da Mehmetçik Vakfı'na destek olabilirsiniz" ifadeleri yer aldı.


Şehit ve gazi Mehmetçik ailelerine destek, çocuklarının geleceğine umut olmak için “Mehmetçik” yazıp 2582’ye SMS atarak 10 TL bağışta bulunabilirsiniz. www.mehmetcik.org.tr sitesinden nakit olarak (İnternet bankacılığı ile) ve banka şubelerine giderek (İlgili hesap numaralarından) yapacağınız bağışlarla da Mehmetçik Vakfına destek olabilirsiniz.

SMS'le destek veren Nevşehir 350 Evler Mahallesinin genç muhtarı Salim Başbuğ'da" Türk Silahlı Kuvvetlerinin % 100 Milli Olabilmesi İçin. Karınca Misali Tarafımız Belli Olsun" dedi...


Mehmetçik Vakfı Nedir?
Türk Silahlı Kuvvetlerinde vatani görevini yerine getirirken; şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınlarına, gazi ve engelli Mehmetçikler ile çocuklarına sağlamakta olduğu sosyal ve ekonomik desteği artırarak yükseltmek.