TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri’ne katıldı.​

05 Ekim 2017 Perşembe günü Ankara'da başlayan etkinliğe Eski Ürgüp Kaymakamı Şuan Elazığ Valisi olan Çetin Oktay Kaldırım, TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, Tüm Nevşehirliler Federasyonu Genel Sekreteri İşadamı Elk. Müh. Halil Doğan ve Nevşehir İŞKUR Müdürü Arif Sıddık Barata katılım gösterdiler.

NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, Eski Ürgüp Kaymakamı Şuan Elazığ Valisi olan Çetin Oktay Kaldırım ile Nevşehir'den bahsederek Ürgüp anılarını tazelediler. Kaldırım, Nevşehir heyetini Elazığ Tanıtım Günlerinde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek inşallah sizleri Gakkoşlar diyarı Elazığ'da da misafir etmenin mutluluğunu yaşarız dedi.

Açılışını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ve  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba,Ak Parti  Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Cevdet Yılmaz'ın gerçekleştirdiği ve Elazığ’ın sanatı, kültürü, musikisi, yöresel mutfağı ve turistik yönleriyle tanıtımının amaçlandığı  tanıtım günleri 8 Ekim Pazar günü sona erdi.