Önce Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i makamında ziyaret eden Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ercan CİVELEK Ve Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Murat Dildöken ve il Milli Eğitim Şube müdürü olan Murat Saltık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Görevlerine yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Murat Dildöken ve il Milli Eğitim Şube müdürü olan Murat Saltık'a başarı temennisinde bulunan DERSİAD Başkanı Ercan Civelek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra Nevşehir'in eğitim durumuyla ilgili değerlendirme yaptı. 

DERSİAD olarak her zaman öncelikleri arasında eğitim olduğunu kaydeden Civelek, Bu manada hayırlı çalışmalarınızda kurum olarak elimizden geldiği kadar yanınızda olduğumuzu ve ortak çalışmalar yapabileceğimizi bilmenizi isteriz. Bu vesile ile yeni görevinizde başarılar dileriz. İfadelerini kullandı.


Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Murat Dildöken ve il Milli Eğitim Şube müdürü olan Murat Saltık'ta DERSİAD ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu ülkenin sizler gibi vatanına ve milletine aşık iş adamlarına ihtiyacının olduğunu ve artık yeni Türkiye’ de sizlere daha fazla ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi, 

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.