Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Yeni bir istihdam seferberliği başlatıyoruz“ çağrısının ardından, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün, Nevşehir'imizde yatırımın ve istihdamın artırılmasına yönelik yaptığıa davete ilk cevap Birlik Başkanı iş adamı Muzaffer Leblebici' den gelmişti.

Üç farklı sektörde Nevşehir'in en büyük özel sektör yatırımına imza atmak için kollarını sıvayan Nevşehir Birlik Başkanı İş Adamı Muzaffer Leblebici'den iş dünyası na ilk müjdeli haber geldi.  

Nevşehir merkezli ileri teknoloji ürünü cam üretecek Funny Cam San Tic Aş.'de ilk imzalar atıldı.

Bu fabrika Nevşehir'de “iş, aş ve umut” üretecek...

Nevşehir merkezli ileri teknoloji ürünü cam üretecek Funny Cam San Tic Aş. Fabrikası için ilk imzalar atıldı. 15 Nisan'da ilk hattın devreye girmesiyle faaliyetine başlaması beklenen Fabrika hakkında açıklamada bulunan firma sahibi yatırımcı iş adamı Muzaffer Leblebici;" Nevşehir'e kazandırılması planlanan Funny Cam San Tic Aş.'nin Makina Satınalım Sözleşmesi Yapılmış Olup, Mustafa Açıkgöz Vekilimize Söz Verdigimiz Üç Yatırımın İlki Olan Bu Şirket Gıda Yatırımı İle Devam Edecektir. Şimdiden şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Leblebici, "Funny Cam San Tic Aş. Fabrikasının hemen ardından ikinci yatırımımız Funny Nut, Gıda sektörü üzerine faaliyetlerine başlayacak. Bu yatırımımızıda yaz ortasında açmayı planlıyoruz." dedi.