Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda Başkan Erdoğan Korkutmaz yeniden güven tazeledi.

Karşı adayın çıkmadığı açık oylama liste usulüne yapılan seçimde tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Erdoğan Korkutmaz Genel Kurula Katılan tüm üyelerin oylarını alarak yeniden Başkanlığa seçildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi düğün Salonunda yapılan Genel Kurula, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanları, Oda Başkanları ve üyeleri katıldı.

PINARBAŞI'DAN GÜVEN TAZELEYEN KORKUTMAZ' A TEBRİK
Genel Kurula Katılan Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı; "Divan Başkanlığını yürüttüğüm bugün gerçekleştirilen Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Erdoğan Korkutmaz ve Yönetimini tebrik eder; yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim." dedi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz yaptığı açıklamasında; "Genel Kurulumuza katılarak bize desteklerini bildiren tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ederim" dedi.

Asıl Üyeliklere

Erdoğan Korkutmaz (Başkan)

Süleyman Yücefaydalı (Başkan Vekili)

Mehmet Ergin(üye)

Mustafa Düzgün(üye)

Fikret Çavdar (üye)

Süleyman Balalan(Denetim)

Şahin Bulmuş (Denetim)