FİB HABER NEVŞEHİR / ÖZEL HABER - Yayın hayatına 9 yıl önce başlayan Fibhaber.com, marka değerini günden güne yükselten yeni gelişmeler yaşıyor.

Habercilikte Farklı İlkeli Bakış sloganıyla Nevşehirlilerin Dünyaya açılan penceresi fibhaber.com, sürekli güncel haberlerin listelendiği haber sistemi olan Google News'e kaydedildi.

Nevşehir'in gözü ve kulağı olarak www.fibhaber.com olarak Tüm Okuyucularımıza teşekkür ederiz.


Fibhaber.com artık sektörün devi Google News'te...
 
Genç, dinamik ve özverili ekibiyle 9 yıl önce yayın hayatına başlayan ve bu süre içerisinde aylık ortalaması yaklaşık 200-250 bin Nevşehirli takipçi sayısına ulaşarak büyük bir rekor kıran FİB Haber , şimdi Google News'te.

Yayın hayatında fazlaca geçmişi olmayan ve özgün içerik sunmayan sitelerin başvurularını genellikle reddeden Google News, Fibhaber.Com 'u ilk başvurusunda bünyesine dahil etti.

www.fibhaber.com, birçok haber kaynağını özel haberleri, bağımsız içeriğiyle sıralayarak okuyuculara sunan Google News'e kayıt oldu. FİB Haber, artık devler liginde. Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, okuyucularına teşekkür etti. 

GOOGLE HABERLER KABUL ETTİ
Google News'e başvuru yapmak için gerekli şartları kısa sürede yerine getiren fibhaber.com, News Danışmanı, yönlendirmesiyle başvuru sürecini olumlu tamamladı. Konuyla ilgili açıklama yapan FİB Haber Genel Yayın Yönetmenimiz Fikret Çapacı, "Okuyuculara farklı ve özgün haberleri sunmak için çıktığımız bu yolda sürekli olarak ilklere imza atarak güzel başarılar elde ettik. Tamamen özgün ve farklı içerikleri okuyucularımıza ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Türkiye geneli bir yapılanmanın da ne kadar zor olduğunun farkındayız" dedi. 

 NEVŞEHİR FİB HABER OKUYOR !
Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde gündemi belirleyen haberleri, sürekli güncellenen sayfaları ve tarafsız haberciliğe gösterdiği özen ile bu alanda İnternet Haberciliğin zirvende yer alan FİB Haber, günden güne kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Alexa verilerinde Türkiye'de ilk 2 bin arasına girmek üzere olan Fibhaber.com, artık Google News'te de okunabilecek; aramalarda resimli sonuçlar ile okurlarının karşısında olacak.
 
Hiçbir siyasi, ticari ya da bir gruba yönelik zümrenin desteğiyle hareket etmeyen Fibhaber.com, tamamen okurlarından aldığı güç ve reklam verenlerinden elde ettiği gelirle, sağlam adımlarla yoluna devam ediyor (Reklam İçin Tel: 384 212 9 444 , E-Posta: [email protected]).

 
 
GOOGLE NEWS NEDİR?
 
Google News, tamamen özgün ve bağımsız bir içeriğe sahip olan, bünyesinde güncel haber sitelerini barındıran bir haber sistemidir. Güncel haberleri birçok farklı kaynaktan sunarak alternatifleri okurlarla buluşturması dışında, arşiv arama sistemi ile yıllar önceki bir habere de kolay erişim imkanı tanımaktadır.

Özgün bir içeriğe sahip olmayan haber siteleri Google News'ten yararlanamıyor. 

Haber sitelerinin günden güne artması sebebiyle Google News artık daha titiz eleme yöntemleri kullanıyor. Google News, özgün haber sunmayan siteleri sisteme dahil etmiyor.