Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu ve üyeleri, askerlik kıyafetleri giyerek AK Parti TBMM Grup Toplantısı'na katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarını dinledi.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz ;"Kahraman milletimizin lideri, mazlumların gür sesi, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan Gazi TBMM’mizde AK Parti Haftalık Olağan Grup toplantımızda AK Sevdalılara hitap ediyor. Bu haftaki konuğumuz Nevşehir GÖR-BİR heyetimizle Reis’imizi dinliyoruz" dedi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ​Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

ŞEHİTLERİMİZİN ACISI  YÜREĞİMİZİ YAKIYOR

Afrin'deki bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik 20 Ocak'ta başlattığımız Zeytin Dalı Operasyonu başarı ile sürüyor. Şehitlerimiz yüreğimizi yakıyor. Sivil vatandaşlarımızın acısını da asla unutmuyoruz. Rakam olarak ifade edilen her bir kaybımızın annesi ile, babası ile, kardeşi ile, evli ise eşi ile, varsa çocuğu ile, arkadaşları ile başlıbaşına birer dünya olduğunu çok iyi biliyoruz. İnancımıza göre şehitler ölmez. Onlar diridirler ancak biz kendilerini göremeyiz. Gazilerimize de her türlü desteği veriyoruz. Türkiye bugün de şehitlerinin, gazilerinin omuzlarının üzerinde istiklaline bakmayı sürdürüyor.

SONUNDA UYUYAN DEVİ UYANDIRDILAR
"Tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak" dedik. Kim bunlara yan bakarsa icap ederse 80 milyon tek vücut olarak bunların tepesine binmek bizim boynumuzun borcudur. Türkiye'yi güya DEAŞ'la mücadele için diyerek topaldıkları çapulcularla aynı kefeye koyanlar, kimin eşkiya sürüsü olduğunu yavaş yavaş görmeye başladılar. Biz sabırlı bir devlet, sabırlı bir milletiz. Elimizden geleni yapmaktan çekinmeyiz. Son 2 asrı hep fedakarlıkla geçirdik. Yalanla, dalavere ile ayak oyunları ile, diplomatik sahtekarlıklarla 5 milyon metrekarelik vatanımız talan edildi. Birileri bunu da bize çok görüyor. Bizi öyle çok zorladılar ki sonunda uyuyan devi uyandırdılar. Bunu böyle bilsinler. Türk milleti yepyeni bir döneme ilerliyor. Türkiye'nin her başarısı milyonlarca yürekte dalga dalga büyüyor.