Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Nevşehir İl Müdürlüğü'ne Elazığ Belediyesinden Mali Hukukçu Arif Sıdık BARATA vekaleten   atandı. 

Uzun yıllardır İlhan Temel'in yürüttüğü Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğüne, Elazığ Belediyesinden Mali Hukukçu Arif Sıdık BARATA
  vekaleten atandı. Nevşehir Yeni İşkur Müdürü Arif Sıdık BARATA'nın önümüzdeki hafta göreve başlaması beklenirken, İlhan Temel'in ise Uşak İşkur Müdürlüğüne atandığı öğrenildi.

İlhan Temel Nevşehir İşkur Müdürü olarak 9 Yıldır görev yapıyordu.

Nevşehirli değerli hemşehrimiz İlhan Temel'e Nevşehir'e verdiği başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Arif Sıddık BARATA Kimdir?
1980 yılında Elazığ’da doğdu. İlkokulu Mehmet Zeki İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Elazığ İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Eğitim hayatını 2000 yılında  Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü, 2006 yılında ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirerek, Yüksek Lisansını Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalında  tamamladı.
2008 yılında AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Elazığ Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine atanarak, Yerel Seçim, Genel Seçim, İl Kongreleri, Büyük Kongre ve  Referandum süreçlerini başarıyla yöneterek gençlik kolları üye sayısını 2000 binlerden 10 bine yükseltti. Parti tüzüğü gereği 30 yaş sınırı olan Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini devretti. 
2012 yılında ise gönüllü genç arkadaşlarıyla beraber Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği’ni kurarak, Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak görev aldı. Halen Dernek Başkanı olarak devam etmektedir. Yaptığı başarılı faaliyet ve programlardan dolayı 2013 yılında yapılan, “En İyi Sivil Toplum Kuruluşu” dalında Elazığ Gençlik ve Kültür Derneği olarak Türkiye İkinciliğine seçildi. 
Bir dönem profesyonel kalecilik hayatında bulunarak,  iş hayatına 2000 yılından beri Elazığ Belediyesinde Mali Hukukçu olarak devam etmektedir.
 İngilizce ve Arapça bilmekte olup, evli ve bir çocuk babasıdır.