NTSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı, Kurul Üyelerine iftar yemeği verdi.

Sekreteryasını Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüttüğü Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu’nun iftar yemeğine, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri aileleri ile birlikte katılım sağladı.

Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan TOBB Nevşehir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz YassıSekreteryasını Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüttüğü Nevşehir Kadın Girişimcilerin geniş bir aile olduğunu belirterek, ‘Ramazan ayının yarısını geride bıraktık. Böylesine güzel bir ay içinde,  yine birlik ve beraberlik içinde aynı sofrada yer almaktayız. Bizler kurulumuz sayesinde ilçelerimizle birlikte geniş bir aile olduk. Kadın Girişimciler Kurulu sayesinde hepimiz birbirimizi tanıdık. Dostluklar kurdu. Bu dostluklarımızın uzun soluklu sürmesini diliyorum. Hep birlikte güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Birlik ve beraberlik içinde olduktan soran başarılamayacak hiç bir şey yoktur. Çok güzel bir gece yaşıyoruz. Umarım sizde aynı düşüncelerdesinizdir. İftar yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan  kurul üyesi arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Anadolu'nun Kapadokya'dan Yükselen Sesi www.fibhaber.com tarafından Her yıl Geleneksel olarak düzenlenen Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi Ödülleri'nde Yılın En İyi İş Kadını seçilen, NTSO  İl Kadın Kurulu İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı, kadınların hayatın her alanında olduğu gibi Nevşehir iş hayatına kazandırılması konusunda kurulun etkin çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek, “ Hedefimiz çok sayıda kadınımızı Nevşehir iş dünyasına kazandırmak.” Dedi.