Nevşehir Karayolları 67. Şube Şefi Fazıl Arıkan ve beraberinde Şube Vekili Şefi Celal Bozkuş, Bakım Mühendisi Oğuzhan Ölmez ve Şahin Kafalı FİB Haber Merkezini ziyaret ederek www.fibhaber.com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile görüş alışverişinde bulundu. 

Nevşehir Karayolları 67. Şube Şefi Fazıl Arıkan ve beraberindeki heyet FİB Haber gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve muhabirimiz Erkan Yiğit tarafından karşılandı.

Nevşehir'de yaşanan tüm gelişmeleri www.fibhaber.com dan sürekli olarak takip ettiklerini belirten Nevşehir Karayolları 67. Şube Şefi Fazıl Arıkan, yapıcı haberlerinizde bizde Karayolları olarak üzerimize düşen noktada bir eksiğimiz olup olmadığınıda kontrol ederek çalışmalarımızı yürütüyoruz.Bu bağlamda sizlere teşekkür ediyorum dedi. Arıkan, ziyarette Karayollarının faaliyetleri ve Nevşehir genelinde devam eden sıcak asfalt çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

Arıkan, " Nevşehir'imizde şu ana kadar Hala hazırda 34 km Bölünmüş Devlet Yolu, 45 km İl Yolu olmak üzere toplamda yaklaşık 150 km yol beton asfalt yapılarak tamamlandı" dedi.

Önümüdeki yıl için sıcak asfalt çalışmalarının devam edeceğini belirten Arıkan, Acıgöl , Gülşehir ve Hacıbektaş olmak üzere 3 hatta sıcak asfalt çalışmaları için önümüzdeki günlerde ihalelerin yapılacağını müjdeledi.

Nevşehir'de üst geçit çalışmaları hakkında da bilgi veren Arıkan, Cevher Dudayev mahallesi Nevşehir Aksaray Çevre yolunun karşıdan karşıya yayaların geçmesi için üst geçitin ana iskelet işlemi tamamamlanmış olup ince işleri yapılarak en kısa sürede üst geçit tamamlacaktır. Önümüzdeki yıl proğramımızda 2000 Evler Mahallesi Avanos yolu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi önünde bir üst geçidinde yer aldığını belirtti.

Bir çok kazaya sebebiyet veren Nevşehir 2000 Evler mahallesi Avanos yolu Zübeyde hanım Caddesi Nevşehir İl özel İdare petrolü önünde ki yolunda en geç salı gününe tamamlanacağını ifade etti. 


Nevşehir Karayolları 67. Şube Şefi Fazıl Arıkan, kış tedbirlerinin de alındığını belirterek, Nevşehir Karayolları Şefliği olarak kış hazırlıklarını tamamlayarak kış dönemimde şehirlerarası yolların karla kapanmaması için ekiplerimiz alarmda bekliyor dedi...

Nevşehir'de trafik güvenliğinin yanı sıra vatandaşların can ve mal güvenliği sağlayacak gerekli tedbirlerin alınmasına azami ölçülerde dikkat ettiklerini kaydeden Arıkan, son olarak yürütülen çalışmalarımızda bizlere her zaman yol gösterici olarak Sayın Valimiz İlhami Aktaş'a da teşekkür ediyoruz dedi.

Gerçekleşen nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, ziyaretten dolayı Karayolları 67. Şube Şefi Fazıl Arıkan’a ve ekibine teşekkür ederken Nevşehir FİB Haber Gazetesi olarak vatandaşın yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilmesi ve kurum tarafından yürütülen çalışmaların vatandaşa ulaştırılması adına üzerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını söyledi. Ziyaret çekilen fotoğrafla son buldu.