NEVŞEHİR/FİBHABER- Özel-Karayolları 67.  Nevşehir Şube Şefliği'nde çalışan 70 taşeron işçi maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bırakma eylemi başlattı.

Karayollarında taşeron işçi olarak çalışan işçiler, iş bırakma eylemi yaptı. Yaklaşık 2 aydır maaşlarını alamadıklarını belirten işçiler, seslerini duyurabilmek için bu eyleme başladıklarını ifade ettiler.

Yaklaşık 70 işçi arkadaşlarıyla mağdur olduklarını belirten 67.  Nevşehir Şube Şefliği'nde çalışan işçiler , www.fibhaber.com'a yaptıkları açıklamada, yaklaşık 50 gündür maaşlarımızı alamıyoruz" dediler.

Nevşehir'de Üniversite karşısındaki Karayolları hizmet binası bahçe içerisinde oturan 70 kişilik taşeron işçi işe çıkmama eylemi başlattılar.

İstek ve taleplerinin yerine gelinceye kadar iş bırakma eylemi yapacaklarını vurgulayan İşçiler, "Karayollarının bakım ve onarım işlerinde çalışıyoruz. Zaten zor şartlarda çalışmaktayız. Biz hakkımızı istiyoruz. Hakkımızı alana kadar da iş bırakma eylemi yapacağız" diye konuştu. 

İş Bırakma eylemi ile Sadece haklarını aradıklarını belirten işçiler, Hepimizin çoluk çocuğu var markete bakkala borcumuz var.Artık Yetkili her kimse sorunumuzun çözümünü bekliyoruz.Artık sesimizin duyulmasını istiyoruz dediler.

İşçiler, mesai bitiminin ardından dağılıp, yarın eylemlerine devam etme yönünde karar aldı.