Nevşehir ve Nevşehir Belediyesine yakışmayan bu görüntülerden rahatsız olan 350 Evler mahalle sakinleri yetkilileri göreve davet ediyor.

Nevşehir merkez 350 Evler mahallesinde yol boyu bulunan sözde kaldırımlarda görüntü kirliliği çevrede bulunan vatandaşların tepkisini topluyor.

Mahalledeki Yol kenarında bulunan kaldırımların bakımsızlığı sebebiyle çöplük halini alırken vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu.

Pislik yuvası haline dönen bakımsız haldeki kaldırım kenarlarında temizlik yapılmadığından şikayet eden vatandaşlardan Tamer.K, www.fibhaber.com haber servisimizeşunları söyledi:

“Mahallemizin Yapılan yatırımlardan yoksun olduğunu görüyoruz. Nevşehir  Belediyesinin uzun zamandır uğramadığı gibi sadece belediye şehir merkezinde hizmet edercesine şehrin köşeleri unutulmuş gibi bir hava esiyor. Özellikle yaz aylarında burada oturduğumuz için biliyoruz kokudan geçilmiyor.Çocuklarımız için kırık dökük kaldırım taşlarıda tehlike arz ediyor.Şikayetlerimizi ilettiğimiz Mahalle muhtarımız bu konuda defalarca uğraş vermesine rağmen şimdiye kadar bir sonuç alamadı.

Böylesi güzeide bir mahallede böyle çirkin görüntülerin olması içler açısı bir durum.Birde burada yolda çökmeler meydana gelmiş bu yollardan dolayı korkuyoruz bahçe duvarlarımız çökme tehlike arz ediyor, bir kamyon veya ağır tonajlı bir araç devrilecek evimizin bahçesine girecek diye belediyemizin bir an önce bu kötü görüntüden ve yolların biran önce yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Aynı konudan Afat Evler mahallesi sakinleride şikayetçi ve Nevşehir Belediyesinden bu konuda gerekli çalışmalalrın yapılmasını bekliyorlar...

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'in bu konuda gereğini yapacağını konunun takipcisi olacağımızı belirtmek istiyoruz.