TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayına katılmak üzere Batman'a gitti.

TBMM Başkanı Sayın Kahraman, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve beraberindekileri Havalimanında; Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş karşıladı. Heyete, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel'de eşlik etti.

Oturum Başkanlığını Açıkgöz Yaptı...!
Batman Kültür-Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayına Batman'dan çevre illerden ve Devlet protokolünden yoğun katılım gerçekleşti.


TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki heyet ile Batman'da düzenlenen “Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğunun Kalkınmadaki Rolü” Çalıştayında Oturum Başkanlığı yapan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada; " TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahraman’ın teşrifleri ile “Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğunun Kalkınmadaki Rolü” Çalıştayı için Birlik Vakfı Batman’ın konuğuyuz. “Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğunun Kalkınmadaki Rolü” Çalıştayında I. Oturum toplantımızı gerçekleştiriyoruz.  “Doğunun ve Güneydoğunun kalkınması, Anadolu’nun tamamının kalkınmasıdır, Türkiye’nin kalkınmasıdır.” dedi.
Açıkgöz, Terörle mücadelemiz, kalkınmanın birinci önceliğidir. ‬ Yatırım teşviki devletimizden; iş ve istihdam yatırımcılarımızdan ‘Birlik’te kardeşçe yaşama kalkınma modelimizle Batman büyürse; Güneydoğu, Doğu ve Türkiye büyür.” dedi