AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yayımlamış olduğu mesajında,"Sosyal devlet olmanın en önemli şartlarından birisi insanlara en iyi sağlık hizmetini sunabilmektir.
Bu amaçla dünyadaki tıbbi gelişmeler ülkemizde yakından takip edilmekle birlikte sağlık alanında ciddi çalışmaların da yapıldığını memnuniyetle takip ediyoruz. Ayrıca devletimizin sağlık yatırımlarına verdiği önemin sonucu olarak insanlarımızın her geçen gün daha modern ortamlarda bu hizmetten faydalandığını görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.
Halkımızın en hızlı ve etkin sağlık hizmetini alabilmesi için büyük bir gayret ve özveriyle çalışan, hasta bakıcısından hekimine kadar bütün sağlık çalışanlarının bu hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaştırılmasında en önemli rolü üstlendiğini unutmamak gerekir. Karşılaştığı bütün güçlüklere rağmen bu kutsal vazifeyi bütün gücüyle icra etmeye devam eden sağlık çalışanlarının ülkemizi tıp alanında daha ileri noktalara taşıyacağına eminim.
Bu duygularla bütün hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını gönülden tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.