AK Parti Nevşehir Milletvekilleri ve belediye başkanları Ankara’da temaslarda bulundu. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri beraberinde Belediye Başkanlarıyla birlikte bakanlıklar ile genel müdürlükler bazındaki ziyaretlere eşlik etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İller Bankası (İLBANK) Genel Müdürü Yusuf Büyük'ü makamında ziyaret ederek, belediyelerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

Nevşehir genel konularının görüşüldüğü ziyarette içme suyu, alt ve üstyapı çalışmaları için ödenek talebi konularında istişarelerde bulunuldu.

Genel Müdür Yusuf Büyük’le belediyelerin çalışmaları, projeler ve çeşitli konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,’’ İller Bankası (İLBANK) Genel Müdürü Yusuf Büyük ile Nevşehir’in ihtiyaçları ve yeni projelerle ilgili istişare ettik" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İller Bankası (İLBANK) Genel Müdürü Yusuf Büyük , "Nevşehir Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte doğa, tarih ve kültürün hemdem olduğu Nevşehir’i konuştuk.Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver günün anısına İLBANK Genel Müdürü Yusuf Büyük'e
 Avanos yapımı Hitit Anforası hediye etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik'te eşlik ettiler.