Kazaların hiç eksik olmadığı Nevşehir Uçhisar kavşağında bugün akşam saatlerinde yine bir kaza daha yaşandı.  Uçhisar kavşağında meydana gelen ve iki aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Kaza, saat: 17.45 sularında Nevşehir - Ürgüp karayolunun Uçhisar kavşağında meydana geldi. Şakir Ç. Yönetimindeki 50 UA 244 plakalı transit minibüs ile sürüsünün isimi belirlenemeyen 50 DY 116 plakalı otomobil Uçhisar yol kavşağında çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Görevliler her iki araçtaki yaralıları çıkardılar. Korkunç kazada otomobilde bulunan 2'si bayan 2'si erkek 4 kişi ile Transit Minübüste bulunan 6 kişi ambulanslarla Nevşehir'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yol tek taraflı trafiğe kapatılırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

VATANDAŞ TEPKİLİ Hemen hemen her gün bir kazanın meydana geldiği Uçhisar kavşağında, vatandaşlar "Yetkililer bu kavşakta güvenlik önlemi almak için daha kaç kaza olmasını bekliyorlar, bir an önce gerekli tedbirler alınmalı" diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Daha kaç can yanacak....!

Sözde yeniden çalışma başlatılan Uçhisar'daki kavşak şimdi eskisinden de beter oldu. Artık vatandaşlarında canına tak dedi hem can kaybı hem yaralanmalı hemde maddi bir çok kayıplara sebebiyet veren bu kavşak ile ilgili adeta isyan eden vatandaşlar söylemlerinde "Kim kardeşim sorumlu buranın??? Uçhisar Belediyesi mi? Nevşehir Belediyesi mi? Vali mi? Karayolları mı? artık kim sorumlu ise daha ne zamana kadar kayıtsız kalacak. Sinyalizasyonu olmayan akşam ışığı yanmayan kavşak denen yer kavşak adına yanlışlarla dolu hepsi bir yana hiç mi vicdanınız sızlamıyor? "Bu kadar vurdumduymazlık, bu kadar iş bilmezlik olmaz. Hepinize yazıklar olsun sözleriyle şikayetlerini dile getirerek,  bu kavşak ve bu yol daha böyle olduğu müddetçe durun baaalım daha çok kazalar çok canlar yanar bizden söylemesi diyerek veryansın ettiler.

An itibarı ile kaza adres malum yer, ve akşam saatlerinde hâlâ ışıklar bile yanmıyor...