Nevşehir Belediyesinin ilimize kazandırdığı Türkiye’nin en modern pazaryeri Türkiye’de bir ilke daha ev sahipliği yapacak.
Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen, 10 Nisan Polis günü nedeniyle Nevşehir pazaryerinde emniyet mensuplarına tüm reyonlarda % 10 indirim yapılacağını açıkladı.
Türk Polis teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası başkanı Selim Özmen, “Türk halkının asayişi, huzuru için büyük fedakarlıklarla görevlerini icra eden tüm Emniyet Mensuplarımızın bu özel gününü canı gönülden kutluyorum. Oda yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda 10 Nisan 2016 Pazar günü Nevşehir pazaryerine gelerek alışverişte bulunacak olan tüm emniyet mensuplarımıza karınca kararınca bir katkı sağlamak amacıyla tüm reyonlarımızda % 10 indirim uygulaması yapılacak. Uygulamanın tüm emniyet mensuplarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Söz konusu indirimden yararlanmak isteyen emniyet mensuplarının % 10 indirimden yararlanabilmeleri için emniyet mensubu olduklarına dair kimliklerini mümkünse göstermeleri gerekiyor.